Maatwerk maakt uw interieur!

Breukerd Interieurs, onder leiding van Rick Kleinsman, is gespecialiseerd in interieurs op maat. Voor zowel de particuliere als de projectmatige markt. 


Verkoper = Monteur

De verkoper is ook de monteur! Daardoor kunnen wij uw wensen perfect vertalen in uw interieur in onze eigen werkplaats.

Originaliteit

Een interieur op maat laat uw meubels een belangrijk onderdeel worden van de ruimte. Dat maakt een interieur van Breukerd net even anders.

Kwaliteit

Wij produceren onze interieurs in verschillende prijsklasses en met hoge mate in de afwerking, waardoor de prijs- en kwaliteitsverhouding altijd gunstig blijft.

Functionaliteit

Voor Breukerd blijft het een uitdaging om voor uiteenlopende toepassingen iets speciaals te blijven maken. Daarbij voldoen onze interieurs niet alleen aan praktische verwachtingen, maar zeer zeker aan de juiste functionaliteit.

Projecten

Zo kunt u bij Breukerd terecht voor keukens, meubels, inloopkasten, kamers en suites, badkamermeubelen en interieurbetimmering, maar ook voor complete winkel- en projectinrichting. Kijk voor een indruk in onze galerij. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.Mocht u geïnteresseerd zijn,
neem gerust contact met ons op.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn.


Bel ons op: 06 202 555 27

Contact

Vul hieronder onze contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.


Dank voor het versturen van uw bericht!

Bedrijfsgegevens

Breukerd Interieurs
Urkerweg 1
7481 TM Haaksbergen

Telefoon: 06 202 555 27

E-mail: info@breukerd.nl